Ти вмієш... Ти все в житті зробити вірно вмієш
Ти не здасишся, не зламаєшся, бо ти у себе віриш.
А ще, можливо точно ти цього досі іще не знаєш
Що в мене в серці і душі ти усе місце вже займаєш.
Ти знаєш... Свої можливості ти добре знаєш
Тому ти допомоги від чужих ну зовсім не чекаєш.
Ніхто не знає краще, розуміти тебе так не вміє
Як я, бо пам'ять і думки мої у владі твоїй милій.
Ти можеш... Так щиро можеш подвиги свої вчиняти
Ти награно цього не робиш, нема потреби просто грати.
Усе природньо, все від серця, я відчуваю ток по шкірі
Я просто очі закриваю і насолоджуюсь в обіймах.
Я прагну... Тобі так прагну тільки щастя дарувати
Тебе підтримувати чесно, не видумати, а точно знати.
Що я насправді вже готова тебе в печаль не відпускати
Я можу тобі показати наскільки міцно ти можеш стояти.
Я хочу... Тепер я буду тебе завжди оберігати
Ти не проси, ти не озвучуй, мені не треба це казати.
Я уже вірна, хоч і вразлива, та твоя впевненість вражає
Мені важливо, що ти чесний, уже за це тебе кохаю...