Твоє "я" створене з клаптиків
Декількох миттєвостей до...
Досить тобі вже плакати,
Дивлячись чорно-біле кіно.
Чистий розум і надійне чуття
Приведуть тебе, куди треба.
І керуватимуть серцем співчуття,
Любов і щире прагнення неба.
І нікого, будь ласка, не слухай.
Життям твоїм вони не жили.
Тримай добре нагострені вуха,
І сміло плюй на їхні могили.
Хай що завгодно станеться там,
Ти будеш в безпеці, це точно знаю.
Дай же волю нестримним думкам
Десь біля річки, посеред чистого гаю.
Не читай їхніх правил, у тебе є свої
Заховані далеко твоїми ворогами.
Але у тебе є ще стільки днів,
Що можеш сміло крокувати прямо.