Цінуй життя і все, що маєш,
Що буде завтра ,ти не знаєш.
Цінуй кохання, миті щастя,
Хай Бог відверне від нещастя.
Уважним будь завжди
в дорозі.
Коли ж кермом ти керувать невзмозі,
То не рушай нікуди, будь удома,
Коротка може бути та дорога.
Загинеш сам чи інвалідом станеш,
Зіб'єш когось і в тюрму сядеш.
Тож пам'ятай про це завжди,
Хай Бог боронить від біди.
Цінуй чиєсь життя й своє.
На те Бог розум нам дає.
Дотримуйсь правил і закону.
Господь поможе тобі в цьому.