Найкраща місцина у світі,
Моє найдорожче село.
Там щасливі дорослі і діти,
Хоч усяке в житті їх було.
Де зелені ліси
І багаті поля,
Там радіє душа,
Розквітає земля.
Там три храми величні стоять:
Божа ласка землі посміхається.
Чуєш, дзвони святково дзвенять,
До молитви Господньої всі долучаються!
Де зелені ліси
І багаті поля,
Там радіє душа,
Розквітає земля.
Чи бували в моєму ви краї,
Де дитинство грайливе пройшло?
Щира пісня там дзвінко лунає
Кличе в Іллінці – рідне село!
Де зелені ліси
І багаті поля,
Там радіє душа,
Розквітає земля.