Ти знаєш, відпускати тебе зовсім не хотіла
Я знов відчула це... У мене знов з'явились крила.
Надії, що давно потухли знов почали щось давати
Напевно все ж я десь там є... В думках і серці в мене свято.
Ти знаєш прокидатись біля тебе, ніби оживляє
Тебе тримати хочу сильно, в руках, ногах тебе сплітаю.
Ти завжди теплий, дуже теплий, місцями навіть гарячіше
Я відчуваю, що з тобою любити зиму можна більше.
Ти знаєш бути поруч тебе уже насправді всього варто
Відчути, як мене цілуєш, як все мені розкажеш ладно.
Показуєш свою увагу нехай по-своєму, так мило
Тебе в долоні хочу взяти і показати, все чесно й сміло.
Ти знаєш, я вже не соромлюсь себе тобі всю відкривати
Раніше я іще ховалась, здавалось не захочеш мати.
Усе твоє, душа і тіло, повільно можеш все вивчати
В години спокою і віри візьми мене й почни кохати.
Ти знаєш я іще захочу тебе, захочу всі надії
Якщо нам добре навіть спати, то як ми можемо на ділі.
Ми вже відкриті, показали усі бажання, усі мрії
Чого ж тоді іще чекати, давай разом, лиш ми одні є...