Дозволь мені тебе кохати, хоч трохи часу поруч бути
Я так не хочу відпускати своє усе тепло в нікуди.
Я так не хочу залишатись постійно осторонь від тебе
Для мене ти назавжди будеш тим кого люблю, що ще треба...
Дозволь мені тебе хотіти, у всіх аспектах бути поруч
Мені не треба говорити я знаю чесно що ти хочеш.
Я все навчилася сприймати як тобі краще, ти важливий
То подаруй хоч трохи щастя для мене, лиш ти особливий.
Дозволь мені з тобою бути в моменти радості і смутку
Не думай, вмію віддавати надію й віру у майбутнє.
Тебе завжди буду чекати не тільки у думках, насправді
Я знаю скільки можу дати, я здатна все давати, справді.
Дозволь мені у тебе взяти трохи уваги, трохи сили
Візьми мене у свої руки і обійми у них щосили.
Скажи, що хочеш мене в серці тримати вже сьогодні, зараз
Я мрію все тобі віддати, для тебе жити тут і зараз.
Можливо я говорю дурість, може не маю так казати
Та я тебе напевно буду усе життя тепер кохати.
У тебе може не проб'ється бажання кимось мені стати
Та я ніколи вже із серця тебе не зможу відірвати.