Ти так говориш мені часто, що поруч бути дуже складно
Що є обмеження в нас певні, що кожен день іще не свято.
Не можем повністю віддатись нашим бажанням і утіхам
Потрібно в рамках все тримати, емоції тримати тихо.
Я так завжди до тебе горнусь, так хочу все тепло до себе
Я в тиші закриваю очі і більшого уже не треба.
Твої такі міцні долоні мої маленькі зігрівають
Я хочу вічно їх тримати, не відпускай мене, благаю!
Я завжди хочу трохи більше, я завжди хочу все частіше
Мені здається, що зі мною у тебе очі яскравіші.
Я хочу на тобі лежати і слухати все, що розкажеш
Я всім не просто так цікавлюсь, мені важливо що ти кажеш.
Я так боюсь, що ти не зможеш для мене щастя дарувати
Що тягу втратиш, не захочеш надалі щось про мене знати.
Я стільки у собі тримаю печалі, коли ми не разом
Але тебе завжди чекаю, все вислухаю, бо уже кохаю.
Я так хочу для тебе мати усе, що ти в душі чекаєш
Я хочу, щоб ти міг все взяти у мене, все що забажаєш.
Можливо я ще не підходжу під всі бажання і потреби
Для мене всього вже достатньо, крім тебе іншого не треба.