Я б відчувала чистий спокій, я б так хотіла чути тишу
Мені для повноти емоцій потрібен поруч ти, не більше.
Я хочу у твої обійми, я хочу в твої сильні руки
Я хочу слухати як вільно у твоїх грудях чути стукіт.
Я б відчувала море втіхи, я би тонула в насолоді
Для мене ти розрада тиха, для мене ти надія в горі.
Чому я більше не чекаю, чому я не шукаю краще
Я просто зараз помічаю, що поруч відчуваю щастя.
Я б дорожила кожним часом, я б берегла усі моменти
Навіщо шкодувати сили, коли разом ми любим вперто.
Від тебе я не відступлюся, я не злякаюсь перепони
Коли на тебе я дивлюся, серце горить, ні, не холоне.
Я б не шукала собі більше, я б не згубила те, що маю
Я завжди вдячна, завжди мила, бо дорожу я тим, я знаю.
Ти зазерни у мої очі, ти подивись на моє тіло
Воно до тебе все шепоче, воно чекає тебе сміло.
Я точно знаю, не забуду, я точно знаю, що я хочу
Я все для себе зрозуміла, тому я вже не сплю щоночі.
Я навіть через сон чекаю, я навіть через відстань хочу
Тебе відчути.... Озернися!! Візьми мене, візьми охоче...