Відкрию суть, відчиню двері
Заплющу очі, закрию вкладки
Помовчу днем, покричу вночі
Знайду себе, загублю знову
Голодую тілом, ситнію душею
Напишу для себе, прочитаю сам
Заспіваю пісню, послухаю інших
Стрибну у воду, не впаду вниз
Помру від часу, живу бо час
Кінець прийде, початок пішов