Ніжність до тебе така велика, що ти не уявляєш
Від мене не побачиш лиха чи злість на собі ти не знайдеш.
Я розумію, що ти сильний, все витримати можеш
Але зробити тобі боляче ніколи я не зможу.
Ніжність для тебе дуже щира, забути її важко
Можливо спершу не повіриш, та як пізнаєш, забути буде тяжко.
Ніяких таємниць немає, складних секретів не існує
Просто посправжньому кохати, і все сам у собі відчуєш.
Ніжність для тебе завжди сильна, зламати неможливо
Нехай мені нема що дати, а в мене море є, я знайду сили.
Я не женусь за ідеальним, в мені цього немає
Якщо ти навпаки побачиш, для мене все важливо, знай це.
Для тебе я завжди знайдуся, щоб зі мною не сталось
Як треба, я крізь біль зірвуся, тебе в біді не лишу, правда...
Я знаю, як буває важко в собі нести печалі
Тому від мене тільки щастя, тобі цього не буде мало.
Для тебе я завжди.... Не буде, щоб я не з'явилась
Ти можеш це не цінувати зараз, але колись осилиш.
Я просто вже все розумію, тебе вже в серці маю
А ти ще поки не готовий, нічого, тебе я почекаю...