Закрий на мить очі, подумай про мене
Що перше ти бачиш крізь душу свою?
Волосся, що в'ється у мене на плечах
Чи ти чуєш голос "я тебе так люблю".
Зімкни на мить губи, я хочу дивитись
Як вони спокійно, легенько тремтять.
Як з подихом ти вже підходиш до мене
Торкнуся до них поцілунком, іскри летять.
Скажи одне слово, щоб голос пролився
У кожну клітину, що в серці тихо сидить.
Лунаєш так ніжно, так пронизуєш втішно
Що в думках кожне слова на повторі летить.
Зроби один крок ти до мене на зустріч
Я з місця не зрушу без тебе, придивись!
Я можу чекати на тебе безкінечно
Ти просто прийди, ти повір, подивись!!
Віддай мені серце своє в зберігання
Це все, що потрібно для щастя мені.
Відчуєш ти радість від мого кохання
Якщо більше захочеш, буде, бо в мені лиш ти..