Останній подих живе у грудях.
Я мандрую світами ціле життя.
Чи правда є те,що бачимо в людях?
Правильність в часі,якого нема.
Цілі сторінки опису щастя.
Усі ці пейзажі чудових світів.
Все що зробиш - тобі потім віддасться.
Істина ховається серед рядків.
Вічні дилеми,кінця їх немає.
Вибір руйнує систему твою.
Душа,як квітка - колись помирає.
Цвісти ж вона буде тільки в Раю.
Цей подих останній,я відчуваю...
Як серце уже зупиняється враз.
Боротись з долею сили не маю.
Дякую,Господу,за наданий час!