Не все забудеться... Не все минеться...
Із чимось вчитись жити доведеться...
Чогось боятися... З чимось миритися...
І , може, плакати... А, може, злитися...
Здається, все булО... І, наче, вижили...
Когось пробачили... Когось принизили...
Комусь сказали в очі - і образили...
Комусь збрехали нагло, й цим зневажили..
Не все забудеться - щось вік болітиме...
Терпіння не без меж...кипітиме...
Заклала доля в нас жагу змагатися,
А потім всім навколо дивуватися...
Не все минеться... дещо трансформується...
Ми викинем усе, що не цінується...
До зла ми вже давно зуміли звикнути...
Добро маліє в нас....не дати б зникнути...
1 листопада,2020.