Твоїм заздрять відносинам в шлюбі,
Хай взаємно тривають надалі довго.
Не колете один одного зради рогом,
По перших цілунках в старій колибі.
Він поглядом ніжно всюди голубить,
Долаєте заворожені щастям дорогу.
Твоїм заздрять відносинам в шлюбі,
Хай взаємно тривають надалі довго.
З'єднав тривало один одного вибір,
В гармонії доживіть до віку старого,
Глядять завидливо почуттями вбогі,
Душею добрі вдячні щирим спасибі.
Твоїм заздрять відносинам в шлюбі.
(Рондель)
5 січня 2020 р.