Розбуди у собі любов!
І дарма, що за вікнами сніг
Ти біжи, не шкодуючи ніг,
Бо душа не прийме відмов...
Хай пронизує холодом страх,
Хай мороз обпікає руки -
Ти не витерпиш більше розлуки...
Все омріяне лишиться в снах...
Ось воно, те оманливе щастя...
Та нехай навіть день лиш чи мить,-
Задля цього так хочеться жить
І навік в почуттях тих пропасти...
Не зима за вікном - дивина!
Відчува серця музику сніг...
Ти біжи, не шкодуючи ніг,
Випий свою любов до дна...
9 грудня, 2014