Хто Ти? Чому Ти тут?
НАщо прийшов в цей світ?
В чому весь Твій політ?
І який він, Твій маршрут?
Ти обіцяв собі
Сонце в своЇх долонях...
Але вже сніг на скронях,
А дні минають...в журбі?
Поки шукаєш Ти
Змісту у свОїх кроках,
Просто тікають рОки,
Наче нема мети...
Наче нема Тебе...
Але ж Ти є! Ти тут!
Лиш переглянь свій маршрут,
І поверни себе!
26 жовтня, 2020.