Моє ріднесеньке "Більча"* - от-от розродиться,
Дитинка в неї буде вже… от-от!
Моє ріднесеньке "Більча"…
новим життям цей Всесвіт - нею сповниться!
Моє ріднесеньке "Більча"… іде в дорослий світ пригод!
…моє ріднесеньке "Більча" - це те чарівнеє дівча,
Що ученицею прийшла…
Та стала "донькою"…
Та стала донькою – для мікрокосму козака-виховника!
….оце ріднесеньке дівча – притулок близький в нім знайшла!
Та ось тепер "Більча" - от-от розродиться,
Дитинка в неї буде вже… от-от!
А поруч з нею йде "Горинич"**…
Який із нею батьком стать – готовиться!
…тепер у них на двох – дорослих спільний світ пригод…
_____________________________
*"Більча" ("Білочка")- "джурівське" (учнівське) призвисько одної з моїх найперших й найактивніших учениць козацько-лицарського гуртка "Сокіл-Джура";
**"Горинич" - коханий хлопець цієї дівчини, нині вже - чоловік., у нас в гуртку був - в якості таборового "джури" (з'являвся разом з нею - у вишкільних таборах)!