І скрипаль цього разу заграє мелодію мрії.
Те, що вуличний він, - не зважай, бо талант дійсно вартий
Тих рожевих купюр... Ти не квапся, послухай, бо вмію
Я віддати тобі все, що маю, й зігріти, як ватра.
Ти не думай про ті папірці, можеш тільки про щастя,
Що сльозами умите ішло і в дорозі стомилось.
Бо, як буде здоров'я, і тому пробратися вдасться
В дім веселий до нас. Знаю, хочеш відчуть його милість.
Хто сказав, що здоров'я не можна на гроші купити?..
То турботу і ласку ніхто не віддасть за купюри.
Мамо, разом з тобою життя це я хочу любити.
Тож прийми скромний дар - оці статки у мініатюрі.
Я готова весь час працювати, щоби було світло
Тихе в світі твоєму, а ще - і здоров'я, і щастя.
На пігулки заробим... Хай скрипка заграє привітно!
Дозволь подарувати мистетво. І з сумом прощайся!
05.01.21