Закохана....світлом сполохана...
Наче метелик, до свічки загнана...
Ось вона, мить непрохана,
Ось вона , мрія спалена....
Привиділось? - ні, наснилося...
Судилося? - ні, наврочено....
Ти чув же, як серце билося?
Як день став до сліз доточеним?
Все просто... Словом забавлена,
Приспана ніжним подихом,
Не зчулась, як щастя здавлене
Звилось останнім порухом...
8 листопада, 2019