Тепло і ніжність-смак Кохання,
Який ніколи не гірчить.
Смачний він зранку, в час світання,
В холодну ніч, коли дощить.
Солодкий присмак спомин гріє
І сірим будням сенс дає.
Хто покохав, той зрозуміє,
Для чого в світ прийшов, ким є.
Нехай хоч раз побачить кожен
Цей дивний промінь неземний,
Який освітить переможно
Усіх, хто досі був сліпий.
Хай ніжність погляду проб'ється
Крізь терни суму і журби,
Дощем живильним хай проллється
В пустелі смутку й самоти.
Тепло очей багаттям стане,
Я біля нього притулюсь,
З глибини пам'яті дістану
Все те, про що весь час молюсь...