До старого я вже звик,
Та настане Новий рік.
Як завжди дива чекаю
І надію світлу маю.
Зима стала на поріг
Буде ожеледь та сніг,
Завірюхи загудять,
Заметілі прилетять.
Як поверне на весну,
Все прокинеться зі сну.
Загориться красне літо,
Осінь, грудень. Рік закрито.
Все не добре нам минеться.
У минулім зостанеться.
Хай веселий Новий рік
Щастя принесе повік.
Грудень 2020