сходить місяць; з ним сходить на небо диявол.
я відчуваю, що кров в моїх жилах крижаніє і зупиняється.
я ще не бачив темнішої ночі. зовсім немає світла!
мої очі плачуть від страху; мій розбитий зламаний дух
оплакує кохання. він втомився від самоти;
він прийшов сюди вкрасти, а натомість вкрадено в нього.
я дивлюся, як сходить цей чорний місяць. –
здається, він кличе моє ім'я.
я був засліпленим і розгубленим, я був заблукав!
більш мене ця темрява ніколи не покличе.
небо мені – не друг, і ніякий бог не стукався в мої двері.
я зупинився на темному боці часу, щоб досягнути її руки.
вона плете зі світла чорне порочне мереживо,
і кличе мене з земель диявола.
я дивлюся, як сходить цей чорний місяць.
я чую, він кличе моє ім'я.
я дивлюся, як демон пекла сходить просто на небо.
небо мені – не друг. це завдає стільки болю!
я плачу, і навіть демони завивають зі мною разом
так, немовби й вони оплакують свою любов
black moon, black sabbath
https://www.youtube.com/watch?v=u1tspGtY8oU