мокра глузлива тиша, світанок нового дня.
диявол з дочкою мовчки бредуть битим шляхом.
дочка – все її зло світиться в неї в очах;
поруч з батьком вона не боїться сонця.
охрищена вогнем, дика та непокірна,
вона – гаряча, зла, і давно вже готова до шлюбу.
та хіба хтось наважиться розлучити батька з дочкою?
знай: він – господар пекла, й знов у поганому гуморі.
диявольська дочка! це – насолода й біль.
диявольська дочка, знай, нерозлучна з батьком.
в стогоні вітру можна почути знову і знов:
помилуйте! ці грішники ніколи не грішили!
та сатана не слухає вітру, й не довіряє чуткам:
він поливає землю кров'ю своїх замучених.
диявол і дочка – це дуже дивна пара.
цей обіцяє силу та успіх, ця – насолоду й гріх.
з ними йде ще один, третій, хтось на ім'я grim reaper.
хочете з ним познайомитися – познайомтеся з тими двома
devil and daughter, black sabbath