Спогади залишаться,
коли мене не стане,
й цей світ, ти знаєш,
скоріш за все дістане!
Дощі омиватимуть
власні кордони,
і тут не важливі
порядки й закони.
Дощезлива забиратиме
подумки й дії,
зруйнує опори,
захисну плівку та мрії,
силіконові крила,
маски вічності, фрази
достобіса непотрібного тексту,
й образи.
Я залишу при собі,
я залишу в тобі.
Палко світло палатиме
у порожнім вогні.
Вітер книгами знищить
моє тіло верблюже,
й стрімголов полечу
в намальовану світом — калюжу.
"Родотус - це рідкісний гриб, який «оселяється» на гнилих деревах, пнях, чи колодах.