вона носить шкіру лиш для свого задоволення,
і скидає, де їй заманеться придбати нову.
немає такої речі, котрої вона б не могла
зробити своєю. вона – найзаможніша дівчина в місті.
її товстий великий тато був колись касовим апаратом.
він склепав собі статки, продаючи комп'ютери.
вона має більше грошей, ніж я можу собі уявити,
але вона, на жаль, страшна емоційна бандитка.
спокійно, тримайтеся осторонь від цієї digital bitch!
ви не заробите стільки за ціле життя,
скільки вона витрачає за ніч.
вона має 5 ролсів і декілька островів, –
і, звісно ж, той знаменитий будинок на пагорбі.
щовечора там – щовечірні, як служба у церкві, вечірки,
а ціле її життя – то скандальна п'яна гулянка.
вона купує людей, щоб мати собі оточення.
вона має щось особливе для кожного свого друга.
та попри все ця digital bitch в душі, як мала дитина,
бо ніхто її не виховував, не любив і не вчив страждати.
мені вона, може, й сподобалася б, якби я пізнав її ближче,
та наразі вона неприступна, чисто як лялька в вітрині.
вона має успіх і славу, її вже показують по телевізорі.
її рухи й манери – манірні, а усмішка – як у модельки.
моя думка про неї така: на жаль, вона – не для мене.
ця думка мене турбує, засмучує і непокоїть.
вона намагається завжди, постійно бути крутою на вигляд.
це – дуже погано для неї, й я лиш плекаю надію,
що невдовзі вона заспіває вже зовсім инакшої пісні.
– для цього їй лиш потрібен розумний крутий чувак
digital bitch, black sabbath
ID:
894205
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Поема ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 06.11.2020 22:54:17
© дата внесення змiн: 06.11.2020 22:54:17
автор: Bohuta_Julian
Вкажіть причину вашої скарги
|