дай мені копійку, й я тобі щось подарую.
як ти гадаєш: життя – завжди не те, чим здається?
лиш подумай про щось, і я зроблю це реальним.
знаєш, хто я такий? я – колесо, та не просте,
а колесо фортуни. крути мене, як схочеш –
я дам тобі зірку. ні, ти й сама, як зірка!
бо мені вже здається, ми з тобою самі на небі.
так, на небі. тепер ти знаєш,
а чи знаєш ти, що я вмію?
я можу бути твоїм побажанням добра, –
я можу бути твоїм побажанням добра,
якщо це не надто плутано сказано.
добре, поглянь у воду. скажи мені: що ти бачиш?
там – відображення щастя, яке ти мені даруєш.
любов, як і щастя, не купується й не продається.
подаруй мені ці безпричинні безцінні сльози –
я зроблю з них, мов з діямантів,
корону, і викину геть.
слухай, і я скажу: час – нескінченна подорож,
а кохання – одна нескінченна усмішка в твоїх очах.
кивни мені, і я збудую мрію:
таку чудову мрію, що схочеш її собі.
ні, дай копійку: так буде більш надійно,
тоді ти зможеш сказати, що інвестуєш в майбутнє.
отже, слухай, і я розкажу: сьогодні у нас вівторок,
а завтра чи післязавтра ти все побачиш сама:
я – твоє побажання добра! це значить,
я бажаю тобі добра,
й я – твоє побажання добра
цьому світові, що ти бачиш
wishing well, black sabbath
https://www.youtube.com/watch?v=dURyvI87a_A
ID:
893899
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Поема ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 03.11.2020 21:42:47
© дата внесення змiн: 03.11.2020 21:42:47
автор: Bohuta_Julian
Вкажіть причину вашої скарги
|