Квіти танцюють
Свої весняні танці,
Співають пісні ароматів,
Творять симфонії кольорів
Небачені нами…
Танцюють для глядачів крилатих,
Для втаємничених –
Для літунів простору.
Аплодує цим танцям Сонце –
Суддя правдивий
Вчинків наших зухвалих
І краси незнаної.
Співають кольоровими знаками –
Зрозумілими тим лише,
Хто вміє літати:
Білий – знак таємниць,
Червоний – знак пристрасті,
Жовтий – знак насолоди,
Синій – знак свободи,
І чорний – знак одкровення.
Танцюють
Навіть тоді,
Коли прийшла зима….
Примітка: Ілюстарація - кртина художника Сальвадора Далі