порвав зі своєю подругою: вона не могла
дати ради моєму нестандартному розуму.
люди вважають мене божевільним,
бо в мене похмура пика.
цілий день я міркую про різні речі, –
я роблю якісь висновки, та
вони мене на вдовольняють.
здається, я з'їду з глузду,
якщо не знайду заспокоєння.
допоможіть мені опанувати мій мозок!
я потребую, щоб хтось показав мені те життя,
котрого шукаю, котре я вважаю правильним.
я не бачу нічого, що зробило б мене щасливим.
мабуть, я просто сліпий.
ви жартуєте – я позіхаю; ви смієтеся – я плачу.
я не можу відчути кохання; мабуть, його не існує.
навіть тепер, коли промовляю всі ці даремні слова,
кажу вам: радійте життю, і не дивіться на мене:
навряд ця похмура пика повинна служити вам прикладом:
я просто міркую про різні речі,
й не можу знайти заспокоєння
paranoid, black sabbath