Чом слугам не слугується? –
Народ прозрів, дивується,
Ще вчора був сліпим.
- Цього не мало статися!..
В минуле повертатися?.. –
Ніхто не став ніким!
Світами замандрючений
Бродінню став наученим
Бурлить народ, бурлить…
Пуста надія мелеться
(Так! Ялівка не телиться!)
Розгардіяш рулить.
16. 11. 2019