налаштуйтеся на повідомлення
з західно-східного фронту!
замкніть контакти на цей етер,
і вичавлюте з нього сигнал за сигналом.
війна повітряних хвиль
здіймає страшну мироносну хвилю:
я отримую картинки з радіо москва.
голос америки – символ свободи,
шахта дезинформації.
я не маю співчуття, якого він благає.
вперед в глибину, в холодну війну!
всі цілі означено, всі імена
поіменовано, ви знаєте, що вам робити.
я отримую інструкції від радіо москва
– продовжуйте в цьому напрямку.
я надягаю свої навушники –
вони у мене завжди під рукою.
гей ви там, позатикайте вікна,
бо я починаю кочегарити пару.
хтось невідступно стукає в двері:
мабуть, на мене настукав сусід.
я отримую фотографії голих дівок
з мого радіо вільна москва
radio free moscow, jethro tull