чисте світло лежить на моїй долоні
тим часом, як я марную свій день.
витягни карту з нової колоди – ніч.
пограй в солітер позначеними словами,
поклич нарешті сутінки.
хай прийдуть з небесного дому
посидіти з тобою без світла на веранді.
можна піднести ставку понад небесний престол:
мине лиш кілька годин,
і я побачу тебе там під dun ringill.
там можна подивитися на гру
старих богів тутешности; там можна
стояти в кам'яному колі в сподіванні,
що прийде благодатна древня сила.
лінії складаються майже досконало,
і штормовоч вариться в концерті королів!
сподіваюся, ти засмієшся, і скажеш: і як це море
не лусне після п'ятої п'яної молитви?
– воно заохотиться кусати твої підбори.
ще кілька годин. як змарнувати цей час?
внизу під dun ringill. там я тебе побачу;
ми візьмемо там a gandharva marriage
dun ringill, jethro tull