На нову сходинку життя
Щодня нас мудрість піднімає.
Замкнулись двері вороття -
В минулому вже нас немає.
Є тільки зараз і тепер,
Є тільки твій єдиний вибір.
Примари звабливих химер
Залишимо бездарним злидням.
І не чекай нагоди час,
Щоб він приніс тобі успішність,
Лиш сам тримайся за життя,
В якому ти святий і грішний.