втрачаючи цікавість, дай мені знати.
я зарікаюсь, що коли ти підеш -
ти не знайдеш, того, що вартий,
тільки знову за наївну вийдеш.
дай мені знати, коли ти будеш
рушати далі вже без мене,
коли ти знову вірно полюбиш,
щоб мені не було соромно за тебе.
я не хочу почувати себе безглуздо.
хочу радіти за тебе, з ким ти не була -
я ж досі кохаю тебе, це серйозно!
ти ж на очах моїх так сильно цвіла.
дозволь мені дивитись за твоїм життям,
щоб знову не попала в недоречні справи,
адже це моє улюблене заняття,
я не роблю це заради забави.
я хочу, аби ти відчула щастя,
а не ту дрібницю, що давав тобі я.
наше кохання давно вже згасло,
тобі вже час поринути у забуття.
видали мій номер, заблокуй назавжди,
зітри в забутих закутках душі.
не говори мені, що це так важко -
я не повірю ніколи тобі.
знайди в собі сили рухатись далі,
не згадуй минуле, особливо мене.
і, будь ласка, послухай моралі -
"ти зрозумієш, коли прийде твоє"