Ніжність.. Вона кругом: у подиху, рухах, запахах і звуках...
Вона захоплює усі клітинки, просочується всередину і наповнює бажанням.
Це нестримне бажання знімає з тебе останній одяг сумління і сорому, воно стає твоїм єством на стільки, що ти перестаєш існувати.... Залишається тільки ця тепла субстанція, яка хоче кохати і віддаватися. І ти розумієш, що це і є Життя...
Ти несеш Його в собі, як дорогоцінний мінерал, що міцністю своєю захищає від злих, заздрісних і корисливих людей, і водночас, випромінює хвилі пристрасті і бажання, які прийме тільки така ж людина, як ти... Тільки вона, ця людина, схопить і відчує кінчиками пальців цей невидимий і нечутний резонанс любові. Тільки вона не засудить, а зрозуміє, щоб рухатися далі, до берегів натхнення і радості, де разом уже ви будете називатися Ми.
Там усе стане просто і прозоро, без страху бути побаченим і почутим. Там, серед теплих хвиль Щастя, кожен із вас зрозуміє, що став сильнішим і мудрішиим, і, на диво, ближчим до Бога....Бо Він і є Любов...