Надворі сонечко вже гріє,
Проміння ллється через край.
Черешня скоро вже дозріє,
У жмені ти її збирай!
Дівчата вже спіднички нові
Одягнуть швидко і тоді
Покажуть всі свої обнови
І зрілі пані, й молоді.
Турист збиратиме валізи,
Квиток купує на Балі.
Спортсмен тягатиме залізо,
Щоб мати м'язи немалі.
Це все я бачила! Не смійтесь!
Шкода - у сні, не наяву...
Вже час будити травень місяць -
Він, певно, теж собі заснув)