Твоєю я бути хочу,
Кожного дня і кожної ночі
Важливою і особливою,
Я буду тобі незрадливою
Музою бути, натхненням,
Вогником у повсякденні
В обіймах тебе зігрівати,
Тривоги і болі усі забирати
А ще – єдиною в світі коханкою,
Твоєю солодкою бранкою
Бажання на максимум задовільняти,
У пристрасті разом згорати
Хочу я бути тією одною,
Для кого завжди твій закоханий погляд
Віддано й щиро тобі посміхатись,
Цілунком щодень починати
Хочу бути тією єдиною,
З ким ти захочеш доньку і сина
Теплом наповнити серце і дім,
Щоб було затишно й світло у нім