Критична маса вдома мліє
Вона не втратила надію
Що вибухові механізми
Не заведуть у катаклізми.
Нехай хоч зуби на полиці
Нехай болять ноги й сідниці
Хропе собі…відпочиває…
Короновіруса чекає.
А він невидимий, підступний
Навіть за гривні непідкупний
Десь причаївся і лякає…
Бо криза його не чіпає.
Ну що там Трамп і його Штати
У нас своїх ніде ховати
Пізно схопилися на ноги
Тепер у нас одні тривоги.
Хто п’є горілку, хто Боржомі
Є карантин у кожнім домі
А по дворах зелений лист
Щоб всі співали акафіст.
14.04.2020