Твоє ім'я таке чарівне,
Твоя та врода неземна,
І невеличка ти, но в тебе добре серце,
Я відчуваю доброту твою щодня.
Твоє волосся темне, та таке велике,
У ньому губляться мої думки,
А очі ті в тебе, такі великі,
І я їх хочу бачити завжди.
Та голос твій такий, приємний й ніжний,
Хотілось б чути все своє життя,
І настрій в тебе буває різний,
Та ллються з нього тільки щирі почуття.
Уста твої ніжні та червоні,
Слова твої зроняють, в раз .
Тримаю тебе я за долоні,
І відчуваю як б'ється твоє серце раз-у-раз.