І це безмежне місце для людей
Де немає часу для пропащих
Там вирує море без дверей
Та мить складається з найкращих
Безкрая пуща зроблена із болю
Та ширші довших береги
Останній подих не з тобою
І небо наливається туги
Без розуму останні голоси
І вже не вірно пишуться газети
Коли ранкової ніде нема роси
Бездарними стають усі поети
І вже не видно що хрести
А почесті за пройдений етап
І лиш тобі його нести
Ти в їхній волі знову раб
Та скільки там написано імен
І всі складуть єдине слово
Цей подіум для ваших сцен
Які коханням звуться помилково