Дві свічки неспинно горять,
Батьківські обличчя сумують, кричать,
Кінцівки в розтертих сльозах, знову тремтять.
Дві свічки неспинно горять,
Оспівані діти в трунах лежать,
Пусті розмови їх стережать,
Сусідські собаки постійно гарчать,
Дві свічки неспинно горять
Чому незнайомці не тихо сидять,
Прощатись пора а вони гумонять...