Пусті розмови,
Під місячне с'яйво,
Про час забувають місцями,
В серці смуток,
Один з них явно без тями,
Відволікають,
Такі собі мелодрами,
Що в них на думці?,
Напевне від алкоголю все
В тумані ,трави в сечі,
Огидно дивитись на ці,
Начебто закохані пари,
Майбутні сім'ї,
В них постійні чвари,
Їхні друзі зібрались,
Початок невдалий,
Фальшивий сміх,
Забуті батьки вдома,
Під випарами печалі,
Виникає питання,
Що буде далі?,
Гнітючий кінець -
Так і не використане жало,
Чи здоровий розум пробитий,
Зрадницьким кинжалом.