Як складно розпізнати,
Про що твої думки,
Про що ти хочеш знати,
Про мрії всі твої.
Із зіркою задачка —
Мотиви твоїх дій,
Тебе не розгадати,
Хоч як про це не мрій.
А може тобі байдуже,
Чи може раптом ні?
Якщо так буде далі,
Не взнати це мені.
Отримати б підказку,
Хоч поглядом твоїм,
Або окремим словом,
Чи жестом будь-яким.
А може все здалося,
Нічого і нема,
І всю оцю загадку,
Створила я сама.
Але якщо раптово,
Закралось щось в думки,
Перечитай все знову,
Себе впізнаєш ти?