І ось іще один сувій
Я покладу сьогодні в скриню
У нім багато гарних мрій,
Я бережу їх, як святиню.
Сувій із днів моїх й ночей
Частово з радості і смутку.
Часом - заплаканих очей,
Часом від радості здобутку.
Я вдачна Богу ще за рік,
Долі - за те, що гартувала.
За те, що мій життєвій тік...
Рясними мріями вкривала!!!
Я вдячна людям - за тепло,
За дружбу, відданість і щирість.
За по весні густе зело,
І небу - за Господню милість.
Спасибі Богу, що живу,
Що бачу, дихаю кохаю,
На хвилях ніжності пливу.
Й до хмар від радості злітаю...
Шістдесят два... я й далі йду,
В віршах сміюсь, пісні співаю.
У всіх, хто поряд, на виду
В скриню життя роки збираю.
Чудово написали Любонько!!!
Мої найщиріші вітання і найкращі побажання сонечко!
Нехай з тобою буде поряд
веселий сміх і ніжний погляд.
Хороший друг і пісня тиха,
що розганяє тугу й лихо.
Очей коханих два озерця,
неспокій думки твого серця.
Хай омине тебе нещастя,
живи і мрій, бажаю щастя!