Найкращий вчитель - це життя
Найбільше хвора є людина зла
Найбезкорисніша любов - сім'я
Є найбіднішим той хто заздрить,
Він про чуже лиш горе буде марить
А найглупіший - хто людей боїться
А не Творця - який не забариться
Ми всі є тут однаково святі і грішні
Але кожен за себе, а всі інші лишні