Ти віриш в мене навіть коли я втрачаю в себе віру
Ти такий сильний що я вірю маю теж велику силу
Усі твої слова є дії а не навпаки бо ти один такий
Лише тобі я вірю бо насправді рідний ти і дорогий
Для мене ти володар мого серця ти є єдиний мій
І відповідь я бачу , мені скаже тільки погляд твій
У ньому все життя, бо там знаходжу спокій свій
Мені тебе подарувало небо ти є ангел світлий мій
Я можу так багато доброго сказати ще про тебе
Тих почуттів словами і не передати, але треба