Гуляє киця по паркану
Мов та цариця без устану.
Біля паркану ходять люди.
Гадають, як же воно буде?
Чому ж та киця так смілива
І перед світом гордива?
Невже нікого не боїться
Сіренька, молоденька киця?
Якусь причину треба мати,
Щоби по паркану так гуляти,
Причину киця знає -
Любов та киця має.
24.02.2020