жив у тобі, як куля малого калібру;
ти й не помічала мене під ребром.
жив короткою згадкою в титрах.
жив на плечі чорним пером...
у мені вже пляшка дешевого рому.
у мені алкоголь - ні грама тебе!
я повертаюсь до дому чужого -
звідки й куди твій запах несе.
жив у тобі, тобою живою;
був у судинах, між червоних тілець.
був фіолетовими тільцями любові,
непомітно важкими, як забутий свинець
жив і змерзав у холодних долонях.
жив у жилах, кістках і хрящах.
жив на устах, вилицях, скронях.
жив немов принишкле миша...