Твоя любов то моя вічна сила
Перед тобою лише я безсила
Ти є володар мого серця й тіла
Перед тобою я неначе оніміла
Коли дивлюся в твої ясні очі
І бачу сонячне тепло щовечора
Але так жаль що не було щоночі
Неначе ангел ніжний, мякокрилий -
Лише твої обійми є такі, мій милий
Коли з тобою сердце просто завмирає
Нажаль - все це лиш сон і наяву згоряє
Бо може щось і досі є, та нас уже немає
Бо та любов найперша була дуже сильна
А я її ніколи не забуду - згадувати схильна