Мовчи... не треба слів не обіцянок.
Мовчи... ти вже сказала все, що мала.
Мовчи... нас розлучає знову ранок.
Мовчи... ти вже давно про все це знала.
Коли в очах твоїх коралі сльози
А я не можу тебе не любити
В душі моїй йде дощ і бються грози
А я не розумію що робити.
Не йди... тебе ніхто там не чекає
Не йди... я зроблю все як ми хотіли
Не йди... лиш серце тільки знає
Що мали ми та не зробили.
Кохання розриває мою душу
Пішла, залишила мене у самоті
Я знаю, що забути тебе мушу
І знов живу один у пустоті.