Подаруй мені квіти, щоби пахли Різвом і любов'ю.
Щоби сонячним став, цей похмурий, засніжений день.
Щоб Різдвяної ночі, я літала за руку з тобою...
І торкалась мов казки, червоних пелюсток - пісень,
що співає ця ніч. Ніч Різва, ніч магічна і світла.
Білий сніг в пелюстках, мов твоєї любові сліди.
Щоб в гарячих руках, ця троянда ще більше розквітла,
ти по місячній стежці, за руку мене поведи.
До зірок, що кружляють у вальсі в Різдвяному небі.
Де на віях твоїх, витанцьовує й топиться сніг.
Ці Різдвяні мелодії, чуєш, вони лиш для тебе...
Подаруй цю любов, що у серці для мене зберіг.
Ніч Різдвяних бажань, до чаклунки не треба ходити.
Новорічні дива, тихо так доторкнуться руки.
Щоби пахли тобою й коханням, подаруй мені квіти.
Щоби я цілувала і ніжила їх пелюстки...
автор Лариса Мандзюк.